Nijs installaties is lid van Techniek Nederland

Nijs Installaties

Nijs Installaties is een jong, dynamisch bedrijf die de focus legt op het verduurzamen van de huidige gasinstallaties. Bij ons kun je niet alleen terecht voor het vervangen van radiatoren, ventilatie en vloerverwarming systemen. Maar ook enkel voor het vervangen van de cv-ketel kun je een beroep doen op Nijs Installaties. Ieder huis is uniek, dus met advies op maat komen we tot de perfecte oplossing voor jouw huis.

Kwaliteit boven kwantiteit

Nijs Installaties wil klanten niet onnodig op hoge kosten jagen met apparatuur die niet rendabel is voor de woning en die niet het effect zal geven waar men op lange termijn naar op zoek is. Met pure passie voor het vak onderbouw ik de visie van Nijs Installaties en geef ik advies op maat die voor elk huishouden anders zal zijn. De kosten liggen wellicht hoger dan men misschien hoopt, maar hiermee sta ik wel garant voor 100% kwaliteit en de daarbij behorende service. Een absolute drive is “kwaliteit boven kwantiteit”.

,

Nijs Installaties Klanten ervaringen

Onze absolute drive is
"kwaliteit boven kwantiteit"

Onze realisaties

Advies op maat door Nijs installaties

Ben jij op zoek naar een duurzame – of bespaarbare oplossing voor jouw huis? Bij Nijs Installaties kun je terecht voor advies op maat.
Oplossingen zijn er genoeg. Maar samen kunnen we kijken naar de oplossing die het best bij jouw wensen en jouw huis past.
Laat gemakkelijk je contactgegevens en jouw vraag achter, zodat we in contact kunnen komen!

Wat wij nastreven

Het is de visie van Nijs Installaties om te verduidelijken wat maximaal haalbaar is uit een cv installatie zonder dat er een All electric warmtepomp aan te pas moet komen. Het eindresultaat van de renovatie van een complete cv installatie zou een Hybride installatie zijn. Dit is een ketel in combinatie met een warmtepomp. Maar enkel en alleen waar dit rendabel is. De klant staat bij Nijs Installaties tenslotte centraal.

Niet elke woning is geschikt voor een Hybride installatie, maar we kijken dan graag naar andere oplossingen om de woning zo goed mogelijk te verduurzamen.

De specialisatie van Nijs Installaties

Nijs Installaties is gespecialiseerd in het waterzijdig inregelen van de cv installaties en het optimaliseren van de regelstrategie van de cv-ketel. Hiermee wordt jullie rendement verhoogd met 15% tot 30% en gaat het gasverbruik flink omlaag. Voordeliger én duurzamer voor jouw huis.

Close Search Window