Nijs installaties is lid van Techniek Nederland

Koelinstallaties aanleggen

Koelinstallaties aanleggen

Als je een nieuwe woning hebt gekocht of je woning aan het renoveren bent, kan het zijn dat je een nieuwe installatie nodig hebt. Het juist aanleggen van een goede installatie zorgt ervoor dat je jaren plezier hebt van je huis.

Onder installatie renovatie valt de vernieuwing van radiatoren, vloerverwarmingsverdelers en cv-ketels. Het is noodzakelijk om de installaties door een professional te laten aanleggen, om ongelukken te voorkomen.

Vernieuwing radiatoren, vloerverwarmingsverdelers en cv-ketel

Nijs Installaties heeft ervaring met het herstellen en vernieuwen van radiatoren, vloerverwarmingsverdelers en cv-ketels. Hierbij wordt gebruik gemaakt van producten die extra rendement bieden. Zo maakt Nijs Installaties gebruik van de beste merken en elementen om jouw woning duurzamer te maken en het rendement te verhogen.

In overleg kunnen we kijken naar de beste vernieuwing van jouw radiatoren, vloerverwarmingsverdelers en/of cv-ketel. Hiermee beschik jij over de beste oplossing voor jouw woning.

Installaties aanleggen bij Nijs Installaties

Bij Nijs Installaties ben je in een mum van tijd voorzien van een nieuwe installatie waar je jaren plezier van zult hebben!

Hybride verwarming

Een hybride verwarmingssysteem maakt voor het verwarmen van je huis gebruik van zowel de hr-ketel als een warmtepomp. Zelf beslis je wanneer je over gaat op een hybride en of je tegelijkertijd andere energiebesparende maatregelen neemt. Dit kan ook pas later.

Door middel van aantrekkelijke overheidssubsidies worden de investeringskosten voor een warmtepomp aanzienlijk verminderd. Samen kunnen we kijken naar de duurzame mogelijkheden voor jouw woning.

Goede installaties

Het juist ontwerpen, installeren en inspecteren van gasinstallaties is belangrijk voor de veiligheid van jou en je gezin. Hiervoor zijn normen voor gesteld, zodat de gasinstallatie zo veilig mogelijk is. In totaal zijn er zes normen waar ook Nijs Installaties zich aan houdt.

,

Nijs Installaties Klanten ervaringen

Onze absolute drive is
"kwaliteit boven kwantiteit"

Onze realisaties

Close Search Window