Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Technisch advies

Nijs Installaties wil klanten niet onnodig op hoge kosten jagen met apparatuur die niet rendabel is voor de woning en die niet het effect zal geven waar men op lange termijn naar op zoek is. Met pure passie voor het vak onderbouw ik de visie van Nijs Installaties en geef ik advies op maat die voor elk huishouden anders zal zijn. Daarmee garanderen we onze 100% kwaliteit. Een absolute drive is “kwaliteit boven kwantiteit”.

Wat wij nastreven

Het is de visie van Nijs Installaties om te verduidelijken wat maximaal haalbaar is uit een cv installatie zonder dat er een All electric warmtepomp aan te pas moet komen. Het eindresultaat van de renovatie van een complete cv installatie zou een Hybride installatie zijn. Dit is een ketel in combinatie met een warmtepomp. Maar enkel en alleen waar dit rendabel is. De klant staat bij Nijs Installaties tenslotte centraal.

Niet elke woning is geschikt voor een Hybride installatie, maar we kijken dan graag naar andere oplossingen om de woning zo goed mogelijk te verduurzamen.

De specialisatie van Nijs Installaties

Nijs Installaties is gespecialiseerd in het waterzijdig inregelen van de cv installaties en het optimaliseren van de regelstrategie van de cv-ketel. Hiermee wordt jullie rendement verhoogd met 15% tot 30% en gaat het gasverbruik flink omlaag. Voordeliger én duurzamer voor jouw huis.

Cv-ketel vervangen door Nijs Installaties

Als je cv-ketel al een tijdje meegaat, zul je dit kunnen zien op de energierekening. Oudere cv-ketels vragen meer energie, waardoor de kosten hoog kunnen oplopen. Om dit op te lossen kun je ervoor kiezen om een nieuwe cv-ketel te laten installeren. Ook hiervoor kun je een beroep doen op Nijs Installaties.

Verduurzamen van je huis

Warmt je huis niet voldoende? Of vraagt de verkoeling van je huis veel energie? Voor het vervangen van radiatoren, ventilatie en vloerverwarming systemen kun je bij Nijs Installaties terecht. Samen zorgen we ervoor dat jouw energierekening omlaag gaat en je huis optimaal verwarmd en verkoeld kan worden.

Optimale klimaatregeling

Het klimaat in je huis gaat verder dan enkel de temperatuur. Ventilatie, luchtvochtigheid en luchtfiltering heeft minstens zo’n belangrijke invloed op het genot van je huis, als enkel (te) warm of (te) koud. Voor een optimale klimaatregeling plaatst Nijs Installaties ook airco’s. Nijs Installaties installeert voornamelijk airco’s van LG. Deze kunnen je ruimte snel koelen, warmen en ventileren. Ideaal voor jouw huis dus!

Google reviews

Nijs Installaties Klanten ervaringen

Radiatoren laten vervangen en waterzijdig in laten regelen. Heel mooi resultaat en alles duidelijk wat de prijs betreft.

Wally Wickey

Betrouwbare installateur, werkt netjes en weet waar hij mee bezig is! Meedenkend, beschaafd en helder in uitleg, communicatie en offerte.

Wij raden Tim absoluut aan! Doet wat hij zegt en zonder verrassingen.

George Koeze

Service: Installatie van verwarmingssystemen

Mechanische ventilatie laten vervangen door Nijs Installaties. Tevens ook de ventilatiekanalen laten schoonmaken. Het werk werd snel, accuraat en vakkundig uitgevoerd door Tim. Aanrader!

Ave Tube

Na onderhoud van de verwarmingsinstallatie het advies gekregen om de installatie in te regelen. Prima offerte hiervoor gekregen en vervolgens afspraak gemaakt. Gisteren is alles naar uitermate tevredenheid uitgevoerd. Tim heeft binnen de offerte zelfs nog 2 waterkranen vervangen. Een bedrijf naar mijn hart waar ik de komende jaren graag gebruik van wil blijven maken!

Peter Huijssoon

Service: Onderhoud verwarmingssysteem

Wij hebben twee airco’s (en een buitenunit) laten plaatsen door Tim Nijs en zijn collega’s. Op een professionele manier zijn de mannen te werk gegaan en hebben vakwerk geleverd! Ze waren heel vriendelijk en gingen keurig netjes te werk. Wij bevelen Nijs Installaties dan ook van harte aan!

Milenko Teetenburg

Service: Airconditioner installeren

Tim is een installateur die mee wilt denken met de klant en niet alleen maar gericht is op het makkelijk verdienen van geld. Hij denkt in oplossingen en weet waarover hij praat. Het advies wat hij geeft weet hij vakkundig te onderbouwen, afgestemd op de wensen van de klant, zonder dat je het gevoel krijgt dat het door je strot wordt geduwd. Ik kan Nijs Installaties dan ook zeker aanbevelen!

Rachel Dolman

Services: Installatie van verwarmingssystemen, Onderhoud verwarmingssysteem, Thermostaatinstallatie

Maakt waar wat hij beloofd. Goede prijs en kwaliteit. Cv vervangen en waterzijdig ingeregeld. Moet nu goed luisteren of de kachel wel brand zo zuinig is hij nu.

Service is heel goed.

Wouter Van scherpenzeel

Wij hadden nog een VR ketel en het werd hoog tijd om vanwege veiligheid en verbruik naar een HR ketel over te stappen. Er moest ook een rookgasafvoer getrokken worden. Nijs installaties heeft netjes werk geleverd voor een reële prijs. Ik zou Tim aanraden.

Joris Post

Service: Installatie van verwarmingssystemen

Afsluitklep van de vloerverwarming laten vervangen door Nijs Installaties: goede communicatie vooraf en snel geïnstalleerd. Ook vervolgvragen worden snel via whatsapp beantwoord.

Andreas Verhoeven

Tim Nijs heeft onze oude ketel vervangen voor een moderne installatie. Alle radiatoren zijn voorzien van een thermostaatkraan. Dat bevalt erg goed, fijn om de temperatuur per ruimte te kunnen regelen. Daarbij hebben we weer goede waterdruk, dus douchen is weer een genot. Het was fijn werken met Tim, duidelijke communicatie en komt al zijn afspraken na. We zijn super tevreden en kunnen Tim iedereen aanraden. Dank Tim en ook Rick!

N H

Services: Installatie van verwarmingssystemen, Thermostaatinstallatie

Tim heeft onze cv installatie waterzijdig ingeregeld en de ketel zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt gegeven. Vooraf netjes een duidelijke prijs en deskundig advies gegeven. Alle handelingen vakbekwaam uitgevoerd. Een aanrader! Tot volgend jaar voor de servicebeurt 

Peter Berkhout