Nijs installaties is lid van Techniek Nederland

Technisch advies

Technisch advies

Nijs Installaties wil klanten niet onnodig op hoge kosten jagen met apparatuur die niet rendabel is voor de woning en die niet het effect zal geven waar men op lange termijn naar op zoek is. Met pure passie voor het vak onderbouw ik de visie van Nijs Installaties en geef ik advies op maat die voor elk huishouden anders zal zijn. De kosten liggen wellicht hoger dan men misschien hoopt, maar hiermee sta ik wel garant voor 100% kwaliteit en de daarbij behorende service. Een absolute drive is “kwaliteit boven kwantiteit”.

Wat wij nastreven

Het is de visie van Nijs Installaties om te verduidelijken wat maximaal haalbaar is uit een cv installatie zonder dat er een All electric warmtepomp aan te pas moet komen. Het eindresultaat van de renovatie van een complete cv installatie zou een Hybride installatie zijn. Dit is een ketel in combinatie met een warmtepomp. Maar enkel en alleen waar dit rendabel is. De klant staat bij Nijs Installaties tenslotte centraal.

Niet elke woning is geschikt voor een Hybride installatie, maar we kijken dan graag naar andere oplossingen om de woning zo goed mogelijk te verduurzamen.

Advies op maat door Nijs installaties

Ben jij op zoek naar een duurzame – of bespaarbare oplossing voor jouw huis? Bij Nijs Installaties kun je terecht voor advies op maat.
Oplossingen zijn er genoeg. Maar samen kunnen we kijken naar de oplossing die het best bij jouw wensen en jouw huis past.
Laat gemakkelijk je contactgegevens en jouw vraag achter, zodat we in contact kunnen komen!

De specialisatie van Nijs Installaties

Nijs Installaties is gespecialiseerd in het waterzijdig inregelen van de cv installaties en het optimaliseren van de regelstrategie van de cv-ketel. Hiermee wordt jullie rendement verhoogd met 15% tot 30% en gaat het gasverbruik flink omlaag. Voordeliger én duurzamer voor jouw huis.

Cv-ketel vervangen door Nijs Installaties

Als je cv-ketel al een tijdje meegaat, zul je dit kunnen zien op de energierekening. Oudere cv-ketels vragen meer energie, waardoor de kosten hoog kunnen oplopen. Om dit op te lossen kun je ervoor kiezen om een nieuwe cv-ketel te laten installeren. Ook hiervoor kun je een beroep doen op Nijs Installaties.

Verduurzamen van je huis

Warmt je huis niet voldoende? Of vraagt de verkoeling van je huis veel energie? Voor het vervangen van radiatoren, ventilatie en vloerverwarming systemen kun je bij Nijs Installaties terecht. Samen zorgen we ervoor dat jouw energierekening omlaag gaat en je huis optimaal verwarmd en verkoeld kan worden.

Optimale klimaatregeling

Het klimaat in je huis gaat verder dan enkel de temperatuur. Ventilatie, luchtvochtigheid en luchtfiltering heeft minstens zo’n belangrijke invloed op het genot van je huis, als enkel (te) warm of (te) koud. Voor een optimale klimaatregeling plaatst Nijs Installaties ook airco’s. Nijs Installaties installeert voornamelijk airco’s van LG. Deze kunnen je ruimte snel koelen, warmen en ventileren. Ideaal voor jouw huis dus!

,

Nijs Installaties Klanten ervaringen

Onze absolute drive is
"kwaliteit boven kwantiteit"

Close Search Window