Nijs installaties is lid van Techniek Nederland

Vernieuwen Ventilatie

Vernieuwen Ventilatie

Door het vernieuwen van ventilatie kun je besparen op energiekosten. Dit is een investering die je snel terugverdient, doordat je minder warmte zal verliezen.

Als je ventilatie aan vervanging toe is, gebruikt deze relatief meer stroom. De box en het afzuigsysteem van de ventilatie gaan ook meer geluid maken en de afzuiging wordt steeds slechter. Dit kan verholpen worden door de ventilatie te vernieuwen.

Wanneer vernieuwen?

Een ventilatiebox moet na ongeveer 15 jaar vervangen worden. Reden hiervoor is dat de motor na dit termijn vaak versleten is. Daarnaast zal het systeem verouderd zijn en zijn er intussen al vernieuwde ventilatiesystemen uit. Deze werken energiezuiniger en zijn vaak ook stiller dan oudere ventilatiesystemen. Als de ventilatiebox niet voldoende meer werkt, komt er minder gezonde lucht in huis. Gezondere lucht draagt bij aan een beter binnenklimaat.

Ventilatie vernieuwen bij Nijs Installaties

Bij Nijs Installaties ben je binnen de kortste keren voorzien van vernieuwde ventilatie waar je jaren plezier van zult hebben!

Ventilatie voor een beter binnenklimaat

De kwaliteit van het binnenklimaat wordt vaak genoemd als oorzaak van verschillende gezondheidsklachten. Inmiddels weten we veel meer over de invloed van dit klimaat op onze gezondheid en werkprestaties. Met het optimaliseren van de klimaatregeling wordt de toestand van de lucht in woon- of werkruimtes goed geregeld. Ook de airco draagt hier aan bij.

Klimaatregeling draagt dus bij aan gezondheid en werkprestaties. Het binnenklimaat bestaat niet uit enkel de temperatuur, maar ook aan de ventilatie, luchtvochtigheid, luchtverversing en luchtfiltering. Deze elementen bepalen samen het comfort van jouw woning. 

Onze ervaring

Nijs Installaties heeft ervaring met alle merken cv-ketels en ventilatiesystemen. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat het fabrikant protocol bekend is en de werkzaamheden volgens dit protocol uitgevoerd worden.

,

Nijs Installaties Klanten ervaringen

Onze absolute drive is
"kwaliteit boven kwantiteit"

Onze realisaties

Close Search Window