Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Reparatiewerkzaamheden

Als apparatuur in jouw huis stuk is, kan dit een hoge energierekening opleveren. Door het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden kan dit verdere kosten besparen.

Niets is zo vervelend als apparatuur dat door de tijd heen stuk gaat. Soms is het de slijtage van het apparaat, waarbij het de beste keuze om het te vervangen. Maar van tijd tot tijd gaat een bepaald onderdeel van het apparaat stuk. Bij Nijs Installaties kun je terecht voor reparaties aan verschillende apparaten. 

Wanneer vervangen?

  • Reparatie aan de complete cv installatie en ventilatie
  • Het vervangen van radiatoren en radiatorkranen
  • Storingen aan toestellen
  • Klein loodgieterswerk
  • Storingen aan toestellen
  • Lekkage aan vloerverwarmingsverdelers of reparatie aan slangen
  • Rookgaszijdige inspecties en vernieuwing
  • Storingen aan airco’s
  • Monteren van airco’s

Graag kijken we samen met jou naar de mogelijkheden voor vervanging of reparatie.

Een veilige cv-ketel

Naast storingen en problemen met garantie kan een cv-ketel ook gevaarlijke situaties opleveren, zoals koolmonoxidevergiftiging. In de cv-ketel zit namelijk reukloos gas dat ontstaat bij onvolledige verbrandingsprocessen. Maar het gevaarlijke hieraan is dat koolmonoxide dodelijk is. Nijs Installaties zal ook zorg dragen aan een veilige opstellingsruimte en bied daarbij de mogelijkheid om een koolmonoxidemelder te plaatsen.

Onze ervaring

Nijs Installaties heeft ervaring met alle merken cv-ketels en ventilatiesystemen. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat het fabrikant protocol bekend is en de werkzaamheden volgens dit protocol uitgevoerd worden.

Google reviews

Nijs Installaties Klanten ervaringen

Mechanische ventilatie laten vervangen door Nijs Installaties. Tevens ook de ventilatiekanalen laten schoonmaken. Het werk werd snel, accuraat en vakkundig uitgevoerd door Tim. Aanrader!

Ave Tube

Tim is een installateur die mee wilt denken met de klant en niet alleen maar gericht is op het makkelijk verdienen van geld. Hij denkt in oplossingen en weet waarover hij praat. Het advies wat hij geeft weet hij vakkundig te onderbouwen, afgestemd op de wensen van de klant, zonder dat je het gevoel krijgt dat het door je strot wordt geduwd. Ik kan Nijs Installaties dan ook zeker aanbevelen!

Rachel Dolman

Services: Installatie van verwarmingssystemen, Onderhoud verwarmingssysteem, Thermostaatinstallatie

Na onderhoud van de verwarmingsinstallatie het advies gekregen om de installatie in te regelen. Prima offerte hiervoor gekregen en vervolgens afspraak gemaakt. Gisteren is alles naar uitermate tevredenheid uitgevoerd. Tim heeft binnen de offerte zelfs nog 2 waterkranen vervangen. Een bedrijf naar mijn hart waar ik de komende jaren graag gebruik van wil blijven maken!

Peter Huijssoon

Service: Onderhoud verwarmingssysteem

Radiatoren laten vervangen en waterzijdig in laten regelen. Heel mooi resultaat en alles duidelijk wat de prijs betreft.

Wally Wickey

Betrouwbare installateur, werkt netjes en weet waar hij mee bezig is! Meedenkend, beschaafd en helder in uitleg, communicatie en offerte.

Wij raden Tim absoluut aan! Doet wat hij zegt en zonder verrassingen.

George Koeze

Service: Installatie van verwarmingssystemen

Wij hadden nog een VR ketel en het werd hoog tijd om vanwege veiligheid en verbruik naar een HR ketel over te stappen. Er moest ook een rookgasafvoer getrokken worden. Nijs installaties heeft netjes werk geleverd voor een reële prijs. Ik zou Tim aanraden.

Joris Post

Service: Installatie van verwarmingssystemen

Tim Nijs heeft onze oude ketel vervangen voor een moderne installatie. Alle radiatoren zijn voorzien van een thermostaatkraan. Dat bevalt erg goed, fijn om de temperatuur per ruimte te kunnen regelen. Daarbij hebben we weer goede waterdruk, dus douchen is weer een genot. Het was fijn werken met Tim, duidelijke communicatie en komt al zijn afspraken na. We zijn super tevreden en kunnen Tim iedereen aanraden. Dank Tim en ook Rick!

N H

Services: Installatie van verwarmingssystemen, Thermostaatinstallatie

Afsluitklep van de vloerverwarming laten vervangen door Nijs Installaties: goede communicatie vooraf en snel geïnstalleerd. Ook vervolgvragen worden snel via whatsapp beantwoord.

Andreas Verhoeven

Wij hebben twee airco’s (en een buitenunit) laten plaatsen door Tim Nijs en zijn collega’s. Op een professionele manier zijn de mannen te werk gegaan en hebben vakwerk geleverd! Ze waren heel vriendelijk en gingen keurig netjes te werk. Wij bevelen Nijs Installaties dan ook van harte aan!

Milenko Teetenburg

Service: Airconditioner installeren

Tim heeft onze cv installatie waterzijdig ingeregeld en de ketel zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt gegeven. Vooraf netjes een duidelijke prijs en deskundig advies gegeven. Alle handelingen vakbekwaam uitgevoerd. Een aanrader! Tot volgend jaar voor de servicebeurt 

Peter Berkhout

Maakt waar wat hij beloofd. Goede prijs en kwaliteit. Cv vervangen en waterzijdig ingeregeld. Moet nu goed luisteren of de kachel wel brand zo zuinig is hij nu.

Service is heel goed.

Wouter Van scherpenzeel