Nijs installaties is lid van Techniek Nederland

Cv-ketel vervangen

Als je cv-ketel al een tijdje meegaat, is het mogelijk dat je dit ziet op de energierekening. Oudere cv-ketels vragen meer energie. Dit kan ervoor zorgen dat je kosten hoog oplopen. De beste oplossing hiervoor is het installeren van een nieuwe cv-ketel.

Optimalisatie

Nijs Installaties is gespecialiseerd in het waterzijdig inregelen van de cv installaties en het optimaliseren van de regelstrategie van de cv-ketel. Hiermee wordt jullie rendement verhoogd met 15% tot 30% en gaat het gasverbruik flink omlaag.

Installaties aanleggen

Als je een nieuwe woning hebt gekocht of je woning aan het renoveren bent, kan het zijn dat je een nieuwe installatie nodig hebt. Het juist aanleggen van een goede installatie zorgt ervoor dat je jaren plezier hebt van je huis.

Vernieuwen Ventilatie

Als je ventilatie aan vervanging toe is, gebruikt deze relatief meer stroom. De box en het afzuigsysteem van de ventilatie gaan ook meer geluid maken en de afzuiging wordt steeds slechter. Dit kan verholpen worden door de ventilatie te vernieuwen.

Reparatiewerkzaamheden

Niets is zo vervelend als apparatuur dat door de tijd heen stuk gaat. Soms is het de slijtage van het apparaat, waarbij het de beste keuze om het te vervangen. Maar van tijd tot tijd gaat een bepaald onderdeel van het apparaat stuk.

Onderhoud cv-ketel

Door een cv-ketel goed te onderhouden, blijft de ketel voor langere tijd beter werken. Dit bespaart kosten op de energierekening en stelt de vervanging van de ketel uit. Het is vrijwel noodzakelijk om de cv-ketel goed te onderhouden.

Close Search Window