Nijs installaties is lid van Techniek Nederland

Optimalisatie

Optimalisatie

Nijs Installaties is gespecialiseerd in het waterzijdig inregelen van de cv installaties en het optimaliseren van de regelstrategie van de cv-ketel. Hiermee wordt jullie rendement verhoogd met 15% tot 30% en gaat het gasverbruik flink omlaag. Voordeliger én duurzamer voor jouw huis.

Optimalisatie en waterzijdig inregelen van de cv-installatie

Tijdens het optimaliseren en inregelen van de cv-installatie wordt de temperatuurregulatie aangepast aan jouw woning en jouw woonwensen. Hierbij staat het rendement van de apparatuur centraal. De cv-installatie wordt waterzijdig ingeregeld zodat het water gelijkmatig wordt verspreid over de verwarmingselementen.

Advies op maat door Nijs installaties

Ben jij op zoek naar een duurzame – of bespaarbare oplossing voor jouw huis? Bij Nijs Installaties kun je terecht voor advies op maat.
Oplossingen zijn er genoeg. Maar samen kunnen we kijken naar de oplossing die het best bij jouw wensen en jouw huis past.
Laat gemakkelijk je contactgegevens en jouw vraag achter, zodat we in contact kunnen komen!

Optimalisatie van de regelstrategie van de cv-ketel

De regelstrategie van de cv-ketel kan door Nijs Installaties worden geoptimaliseerd aan jouw wensen en behoeften. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden om de regelstrategie zo voordelig mogelijk in te stellen. 

Optimalisatie bij Nijs Installaties

Bij Nijs Installaties ben je razendsnel voorzien van een optimale regelstrategie waar je jaren plezier van zult hebben!

,

Nijs Installaties Klanten ervaringen

Onze absolute drive is
"kwaliteit boven kwantiteit"

Onze realisaties

Close Search Window