Nijs installaties is lid van Techniek Nederland

CV Ketel vervangen

CV Ketel vervangen

Het vervangen van een gedateerde cv-ketel is een investering die u terugverdient, omdat de regelstrategie van de moderne cv ketels vele malen efficiënter is.

Als je cv-ketel al een tijdje meegaat, is het mogelijk dat je dit ziet op de energierekening. Oudere cv-ketels vragen meer energie. Dit kan ervoor zorgen dat je kosten hoog oplopen. De beste oplossing hiervoor is het installeren van een nieuwe cv-ketel.

Wanneer vervangen?

De gemiddelde levensduur van een cv-ketel is tussen de 12 en 15 jaar. In deze periode kunnen diverse defecten ontstaan welke mogelijk niet meer rendabel zijn om te repareren. Bij dat soort klachten zou je na kunnen denken over het vervangen van de cv-ketel.

CV Ketel vervangen door Nijs installaties

Ben jij op zoek naar een duurzame – of bespaarbare oplossing voor jouw huis? Bij Nijs Installaties kun je terecht voor advies op maat.
Oplossingen zijn er genoeg. Maar samen kunnen we kijken naar de oplossing die het best bij jouw wensen en jouw huis past.
Laat gemakkelijk je contactgegevens en jouw vraag achter, zodat we in contact kunnen komen!

Ons advies

Bij het vervangen van de cv-ketel kijkt Nijs Installaties naar het totaal plaatje. Alle veiligheidsappendages worden vervangen en de dak doorvoer wordt vernieuwd. Ook adviseren wij een vuilfilter met magneet te plaatsen onder de ketel. Dit ter bescherming van het toestel en de cv installatie. Door de magnetische werking in de circulatiepomp kunnen staaldeeltjes uit de installatie achterblijven in de onderdelen van het toestel welke op de langere termijn vervelende storingen kunnen veroorzaken.

Cv-ketel vervangen bij Nijs Installaties

Bij Nijs Installaties kun je terecht voor het voorzien van een nieuwe cv-ketel waar je jaren plezier van zult hebben! Wil je de cv-ketel meteen laten onderhouden zodat het apparaat langer meegaat?

,

Nijs Installaties Klanten ervaringen

Onze absolute drive is
"kwaliteit boven kwantiteit"

Onze realisaties

Close Search Window