Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CV Ketel vervangen

Het vervangen van een gedateerde cv-ketel is een investering die u terugverdient, omdat de regelstrategie van de moderne cv ketels vele malen efficiënter is.

Als je cv-ketel al een tijdje meegaat, is het mogelijk dat je dit ziet op de energierekening. Oudere cv-ketels vragen meer energie. Dit kan ervoor zorgen dat je kosten hoog oplopen. De beste oplossing hiervoor is het installeren van een nieuwe cv-ketel.

Wanneer vervangen?

De gemiddelde levensduur van een cv-ketel is tussen de 12 en 15 jaar. In deze periode kunnen diverse defecten ontstaan welke mogelijk niet meer rendabel zijn om te repareren. Bij dat soort klachten zou je na kunnen denken over het vervangen van de cv-ketel.

Ons advies

Bij het vervangen van de cv-ketel kijkt Nijs Installaties naar het totaal plaatje. Alle veiligheidsappendages worden vervangen en de dak doorvoer wordt vernieuwd. Ook adviseren wij een vuilfilter met magneet te plaatsen onder de ketel. Dit ter bescherming van het toestel en de cv installatie. Door de magnetische werking in de circulatiepomp kunnen staaldeeltjes uit de installatie achterblijven in de onderdelen van het toestel welke op de langere termijn vervelende storingen kunnen veroorzaken.

Cv-ketel vervangen bij Nijs Installaties

Bij Nijs Installaties kun je terecht voor het voorzien van een nieuwe cv-ketel waar je jaren plezier van zult hebben! Wil je de cv-ketel meteen laten onderhouden zodat het apparaat langer meegaat?

Google reviews

Nijs Installaties Klanten ervaringen

Tim heeft onze cv installatie waterzijdig ingeregeld en de ketel zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt gegeven. Vooraf netjes een duidelijke prijs en deskundig advies gegeven. Alle handelingen vakbekwaam uitgevoerd. Een aanrader! Tot volgend jaar voor de servicebeurt 

Peter Berkhout

Mechanische ventilatie laten vervangen door Nijs Installaties. Tevens ook de ventilatiekanalen laten schoonmaken. Het werk werd snel, accuraat en vakkundig uitgevoerd door Tim. Aanrader!

Ave Tube

Afsluitklep van de vloerverwarming laten vervangen door Nijs Installaties: goede communicatie vooraf en snel geïnstalleerd. Ook vervolgvragen worden snel via whatsapp beantwoord.

Andreas Verhoeven

Tim is een installateur die mee wilt denken met de klant en niet alleen maar gericht is op het makkelijk verdienen van geld. Hij denkt in oplossingen en weet waarover hij praat. Het advies wat hij geeft weet hij vakkundig te onderbouwen, afgestemd op de wensen van de klant, zonder dat je het gevoel krijgt dat het door je strot wordt geduwd. Ik kan Nijs Installaties dan ook zeker aanbevelen!

Rachel Dolman

Services: Installatie van verwarmingssystemen, Onderhoud verwarmingssysteem, Thermostaatinstallatie

Betrouwbare installateur, werkt netjes en weet waar hij mee bezig is! Meedenkend, beschaafd en helder in uitleg, communicatie en offerte.

Wij raden Tim absoluut aan! Doet wat hij zegt en zonder verrassingen.

George Koeze

Service: Installatie van verwarmingssystemen

Radiatoren laten vervangen en waterzijdig in laten regelen. Heel mooi resultaat en alles duidelijk wat de prijs betreft.

Wally Wickey

Tim Nijs heeft onze oude ketel vervangen voor een moderne installatie. Alle radiatoren zijn voorzien van een thermostaatkraan. Dat bevalt erg goed, fijn om de temperatuur per ruimte te kunnen regelen. Daarbij hebben we weer goede waterdruk, dus douchen is weer een genot. Het was fijn werken met Tim, duidelijke communicatie en komt al zijn afspraken na. We zijn super tevreden en kunnen Tim iedereen aanraden. Dank Tim en ook Rick!

N H

Services: Installatie van verwarmingssystemen, Thermostaatinstallatie

Wij hebben twee airco’s (en een buitenunit) laten plaatsen door Tim Nijs en zijn collega’s. Op een professionele manier zijn de mannen te werk gegaan en hebben vakwerk geleverd! Ze waren heel vriendelijk en gingen keurig netjes te werk. Wij bevelen Nijs Installaties dan ook van harte aan!

Milenko Teetenburg

Service: Airconditioner installeren

Na onderhoud van de verwarmingsinstallatie het advies gekregen om de installatie in te regelen. Prima offerte hiervoor gekregen en vervolgens afspraak gemaakt. Gisteren is alles naar uitermate tevredenheid uitgevoerd. Tim heeft binnen de offerte zelfs nog 2 waterkranen vervangen. Een bedrijf naar mijn hart waar ik de komende jaren graag gebruik van wil blijven maken!

Peter Huijssoon

Service: Onderhoud verwarmingssysteem

Maakt waar wat hij beloofd. Goede prijs en kwaliteit. Cv vervangen en waterzijdig ingeregeld. Moet nu goed luisteren of de kachel wel brand zo zuinig is hij nu.

Service is heel goed.

Wouter Van scherpenzeel

Wij hadden nog een VR ketel en het werd hoog tijd om vanwege veiligheid en verbruik naar een HR ketel over te stappen. Er moest ook een rookgasafvoer getrokken worden. Nijs installaties heeft netjes werk geleverd voor een reële prijs. Ik zou Tim aanraden.

Joris Post

Service: Installatie van verwarmingssystemen